Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Alessandro is accountmanager vegaproducten bij Koolen Champignons B.V. in Slootdorp

NNieuwe producten aan (potentiële) klanten presenteren, dat doe je als accountmanager/productmanager. In dit vak ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het product én zorg je ervoor dat het bij klanten komt te liggen. Alessandro werkt bij Koolen Champignons waar ze producten maken op basis van champignons.

“Ik ben hier begonnen als stagiair en ben na enkele andere functies intern doorgeschoold naar deze droombaan. Iedere dag ben ik met iets anders bezig. Van het presenteren van producten bij klanten en hen voorzien van documentatie, tot het maken van reizen naar bijvoorbeeld Zweden. Als het nodig is repareer ik s ’nachts ook een machine bij een avondploeg. De verantwoordelijkheid, afwisseling en het ondernemerschap maakt van mijn werk ook mijn hobby. Het was al vroeg duidelijk dat ik iets met voeding zou doen: van jongs af aan stond ik al in de keuken te experimenteren met eten. Op de middelbare school sportte ik fanatiek, waar gezonde voeding een groot deel van uitmaakt. De gedachte achter voeding, wat het doet in je lichaam en hoe het wordt gemaakt, inspireerde mij een voeding gerelateerde opleiding te volgen.”

Alessandro heeft de volgende opleiding gevolgd: MBO Voeding en Voorlichting niveau 4

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.