Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Aanmelden Beroepenevent Op Kop - 10 en 11 maart 2022

HHELAAS IS IN GEZAMENLIJKHEID MET DE SCHOLEN BESLOTEN HET EVENT VOOR 2022 TE CANCELLEN. WE GAAN IN MAART 2023 HET EVENT WEER ORGANISEREN! Donderdag 10 en vrijdag 11 maart organiseert Op Kop i.s.m. de Koninklijke Marine en de vijf VO scholen in de Kop een beroepenevent voor alle 3e jaars leerlingen van OSG De Hogeberg, Scholen aan Zee, Regius College, Clusius College en rsg Wiringherlant. Tijdens dit tweedaagse event ontdekken leerlingen 50 verschillende beroepen die je gewoon in de Kop van Noord-Holland kan uitoefenen!

Beroepenevent Op Kop

  • Het Beroepenevent is een 2-daags event in Den Helder (meest centrale plek voor alle scholen) met op de laatste dag een (namiddag/avond) openstelling voor ouders, mentoren en andere belangstellenden.
  • Het Beroepenevent is er om leerlingen kennis te laten maken met het werkveld in de regio en met verschillende beroepen.
  • Er komen 5 pleinen; techniek, zorg & welzijn, horeca & recreatie en agri en overige/creatieve beroepen, zoals publieke werkgevers, (sport)scholen, marketing/ communicatie/creatie.
  • Minimaal 10 beroepen per plein, dus totaal 50 bedrijven die aan het Beroepenevent kunnen deelnemen.
  • Bedrijven bieden ook een activiteit aan die aansluiten bij het beroep, zodat leerlingen een beroep echt kunnen proberen en beleven.
  • Genoeg aanbod in verschillende soorten beroepen en genoeg variatie is de niveaus van beroepen (MBO, HBO, WO).

Meer informatie Beroepenevent Op Kop

Bedrijven gezocht Doe mee en meld je aan!

Heb jij een bedrijf in één van de vier Kopgemeentes en wil jij met jouw bedrijf niet ontbreken op het Beroepenevent? Meld je dan aan via info@opkop.nl

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.