Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Bedrijven in Noord-Holland Noord openen van 21 t/m 26 maart hun deuren

BBezoekers kunnen zich nu aanmelden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Van 21 t/m 26 maart 2022 ontmoeten inwoners, bedrijven en onderwijs elkaar tijdens deze Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (KBBBD). Bijna 100 bedrijven openen hun deuren voor potentiële werknemers, buurtbewoners, studenten en andere belangstellenden.
Inschrijven voor bezoekers is nu mogelijk! Ben je werkzoekend? Of heb je gewoon interesse in een bedrijf in de regio? Meld je dan nu. Bezoekers kunnen zich inschrijven via www.kbbbd.nl.

Tijdens deze hele week van maandag 21 t/m 26 maart 2022 kunnen zowel werkzoekenden als geïnteresseerden een kijkje nemen in de keuken van een Noord-Hollandse onderneming. Hier worden werkzoekenden in de breedste zin van het woord bedoeld. Dit kan gaan om een baan, maar ook om een stageplaats (studenten), werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Ook als je geïnteresseerd bent hoe het er in bepaalde bedrijven aan toe gaat, kun je je aanmelden.

Bedrijven

Het is ook nog steeds mogelijk voor bedrijven om aan te melden voor de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022. Dit kan tot uiterlijk 20 maart. Het is voor bedrijven de uitgelezen kans om medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. Bedrijven bepalen zelf wat ze op deze dag(en) laten zien, aan de mensen die een bezoek brengen. 

Initiatief

De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.