Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

De volgende editie van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is van 20 t/m 25 maart 2023!

DDe Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De volgende editie van de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is van maandag 20 t/m zaterdag 25 maart 2023.
Inschrijven voor bedrijven is nu mogelijk! Heb je een bedrijf of organisatie in Noord Holland? En zou je het bedrijf op één van de dagen open willen stelen voor bezoekers? Bedrijven kunnen zich inschrijven via https://www.kbbbd.nl/voor-bedrijven

Mijn bedrijf wil meedoen

U heeft een bedrijf of organisatie in Noord-Holland Noord en u komt graag in contact met mensen die op korte of langere termijn uw team komen versterken, inwoners of (nieuwe) klanten. De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is voor uw bedrijf de uitgelezen kans om uw medewerkers en klanten van de toekomst te ontmoeten. U bepaalt wat u op deze dag(en) wilt laten zien aan de mensen die hebben aangegeven geïnteresseerd te zijn in uw bedrijf.

Doet u mee, dan stelt u (al dan niet samen met ons) een boeiend programma op. Dit kan op één of meerdere dagen. Van een uurtje open (presentatie, rondleiding en/of speeddate) tot de hele dag een inloop.

Samen met u promoten we deze dag bij geïnteresseerden. Via diverse on- en offline campagnes enthousiasmeren wij bezoekers voor deze week. Als u dat ook doet, maken we er samen een prachtig evenement van!

Initiatief

De KBBBD is een initiatief van het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, RPAnhn en Ontwikkelingsbedrijf NHN. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.