Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Lotte is coördinerend begeleider en digicoach Stichting Philadelphia Zorg.

LLotte ondersteunt bewoners bij het maken van hun eigen keuzes en helpt hen zelfstandig worden. Dat doet ze als coördinerend begeleider. Hierbij is ze verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg en begeleiding op een locatie. Ook is Lotte digicoach. Ze helpt collega’s met werken op de computer, tablet en telefoon.

“Dit werk past ontzettend goed bij mij. Ik doe alles wat iedereen thuis ook doet, maar dan met cliënten en wat aansluit bij wat zij nodig hebben. Het is elke dag anders, maar wel met vaste onderdelen zoals boodschappen doen, fietsen en eten. Je werkt ook avonddiensten en weekenden; ik vind dit zelf de leukste diensten. Ik heb mooie herinneringen aan een weekend waarin ik met bewoners naar een festival in Limburg ben gereden. Bij Philadelphia is van alles mogelijk en we zijn volop aan het innoveren. We bieden nu begeleiding via beeldbellen en werken hard voor cliënten aan nieuwe producten, zoals de slimme luier en Phi de robot. Tof toch?!”

Lotte heeft de volgende opleidingen gevolgdMBO niveau 4 Algemeen Verpleegkundige

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.