Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Op Kop belt bedrijven in de Kop

In 2019 zijn de vier Kop gemeenten (Texel, Schagen, Den Helder en Hollands Kroon) en de provincie het initiatief Op Kop gestart om te laten zien dat de Kop een fijne plek is om te leren, werken en wonen.

Op Kop wil de Kop echt op de kaart zetten bij inwoners en werkgevers van de vier kop gemeenten en daarbuiten. Op het platform www.opkop.nl laten we zien welke mooie bedrijven er in de Kop gevestigd zijn en dat hier veel werk en stage mogelijkheden zijn. 

Inmiddels hebben al ruim 200 bedrijven een profiel aangemaakt. Er zijn echter nog meer bedrijven in de Kop gevestigd en die missen wij nog op ons platform.

Daarom nemen we de komende acht weken vanuit Op Kop contact op met alle bedrijven uit de regio met de vraag of zij een profiel willen aanmaken, zodat elk bedrijf in de Kop zichtbaar wordt voor werkzoekenden uit de omgeving. Het aanmaken van een profiel is heel makkelijk en het is gratis. Want het platform wordt door de gemeenten en de provincie gefinancierd.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.