Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Open Dag Techniekcampus - 23 november

OOp dinsdag 23 november 2021 is de open dag op de TECHNIEKCAMPUS in Den Helder. Tijdens deze avond openen Tetrix Techniek, Installatiewerk Noord-Holland en het ROC Kop van Noord-Holland, de deuren van de Techniekcampus in Den Helder. De open dag is gericht op geïnteresseerde jongeren die op zoek zijn naar een MBO vervolgopleiding in de Techniek. Gezien de huidige coronasituatie is het verplicht om jezelf aan te melden voor de open dag.

MBO opleidingen 

Bezoekers worden geïnformeerd over de vakrichtingen: Mechatronica, Middenkader engineering, Metaalbewerken, Installatie- & Elektrotechniek en Technologie & Zorg. Op de Techniekcampus worden opleidingen van MBO niveau 2 t/m 4 gegeven. Leerlingen kunnen kiezen voor een BOL of BBL opleiding.

Ook in de Kop van Noord-Holland zijn nog steeds grote tekorten aan technisch personeel. Ben jij dus de nieuwe mechatronicus, service engineer, installatiemonteur of constructiewerker waar we naar op zoek zijn? Bekijk of werken en leren bij jou past en schrijf je in voor een tijdvak op de Techniekcampus!

Praktische informatie

Locatie: Techniekcampus Den Helder
Adres: Burg. Ritmeesterweg 31, 1784 NV Den Helder
Opleiders: Tetrix Techniek, ROC Kop van Noord-Holland en InstallatieWerk
Tijd: 18:00 tot 21:00 uur.

Aanmelden

Gezien de huidige coronasituatie is het verplicht om jezelf aan te melden voor een tijdvak.
Aanmelden open dag Tetrix Techniek
Aanmelden open dag IW N-H

Schrijf je zelf in bij één van de opleiders en je krijgt tijdens de open dag de mogelijkheid om bij beide te kijken en in contact te komen van het ROC Kop van Noord-Holland.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.