Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Senior projectengineer en meer niet-militaire banen bij de Koninklijke Marine

De Koninklijke Marine is een maatschappij op zich. Naast militaire functies zijn er ook veel andere verschillende uitdagingen. In samenwerking met de Koninklijke Marine lichten we op Op Kop wekelijks een aantal vacatures uit.

Senior projectengineer

Het onderhoud van schepen, onderzeeboten en systemen bij de marine gebeurt bij de directie Materiële Instandhouding in Den Helder. Technici zijn daarbij onmisbaar. Met jouw technische kennis en ervaring ben jij als senior projectengineer een belangrijke schakel bij de uitvoering van onze projecten.

Het coördineren van de technische voorbereiding van complexe modificaties en nieuwbouw(deel)projecten, dát is waar het in jouw werk grotendeels om draait. Je stuurt (project)engineers aan, maar je schrijft ook uitvoeringsbestekken. Daarnaast ben jij degene die advies geeft op technisch gebied.

Meer weten over deze vacature? Klik dan hier.

Met jouw technische kennis en ervaring ben jij als senior projectengineer een belangrijke schakel bij de uitvoering van projecten van de Koninklijke Marine.

Assistent-hoofdtechnicus duik- en ademluchtsystemen

Binnen het ministerie van Defensie richt het Commando Zeestrijdkrachten zich op het leveren van veiligheid op en vanuit zee. Als assistent-hoofdtechnicus bij de afdeling Inspectie en Certificering verricht jij een breed scala van onderhoudswerkzaamheden aan duik- en ademluchtsystemen. En het bijzondere is: dat doe je over de hele wereld.

De afdeling Inspectie en Certificering pleegt onderhoud aan diverse ademluchtsystemen die we bij Defensie gebruiken. Als assistent-hoofdtechnicus duik- en ademluchtsystemen, voer jij onderhoudswerkzaamheden, reparaties, revisies en modificaties uit aan installaties en toestellen met een complexe structuur.

Ben jij degene die de Koninklijke Marine zoekt? Kijk dan hier waar je kunt solliciteren.

Als assistent-hoofdtechnicus duik- en ademluchtsystemen, voer jij onderhoudswerkzaamheden, reparaties, revisies en modificaties uit aan installaties en toestellen met een complexe structuur.

S1000D-adviseur

Met jouw brede kennis van S1000D ben jij de aangewezen persoon om in burgerfunctie de Koninklijke Marine te versterken. Als adviseur train je gebruikers, beheer je een S1000D-productiefaciliteit en sta je in verbinding met leveranciers van datamodules. Zo ondersteun je de afdeling Maritieme Techniek in Den Helder.

De Defensieorganisatie start een project om een productdatamanagement (PDM) -functionaliteit op te zetten. Dit ter ondersteuning van engineeringchangemanagement en productontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste mensen met ervaring met het opzetten van PDM-systemen.

Ben jij de S1000D-adviseur die de marine zoekt? Solliciteer dan hier.

Met jouw brede kennis van S1000D ben jij de aangewezen persoon om in burgerfunctie de Koninklijke Marine te versterken.
Werken bij Defensie Zie voor meer niet-militaire vacatures bij de Koninklijke Marine de website www.werkenbijdefensie.nl.
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan