Overzicht
HKN Huisarsten
SectorZorg & welzijn
LocatieGrotewallerweg 1, Schagen
Medewerkers842
Soort werkBaanStageWerkervaringsplaatsTraineeship
Het puzzelen en er samen uitkomen met patiënten vind ik heel uitdagend.
Laura
Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN) is een organisatie voor en door huisartsen in de Kop van Noord-Holland. HKN behartigt de belangen van de aangesloten huisartsen en ondersteunt hen in hun werkzaamheden en praktijkorganisatie.
Huisartsenorganisatie Kop van Noord-Holland (HKN) staat voor uitstekend georganiseerde, toegankelijke en persoonsgerichte huisartsenzorg in de Kop van Noord Holland. Nu en in de toekomst. Dit doen wij niet alleen, maar in samenwerking met zorgverleners, partners én patiënten. HKN staat voor kwaliteit en professionaliteit in de zorg die geleverd wordt aan onze patiënten, zowel in de huisartsenpraktijken als op de huisartsenposten. HKN staat voor ondernemerschap en daadkracht als regisseur van de eerstelijnszorg in de Kop van Noord-Holland en bij het anticiperen op veranderingen in zorg en maatschappij. HKN staat voor verbinding, want we geloven dat we alleen sterk staan, maar dat we samen verder komen.

HKN Huisarsten IS

Betrokken
Flexibel
Groeikansen
HKN wil toekomstbestendige huisartsenzorg organiseren in de Kop van Noord-Holland. We faciliteren de huisarts, zodat deze zich optimaal kan richten op de patiëntenzorg. Wij zorgen dat de huisarts in een sterk veranderende samenleving door de bomen het bos kan blijven zien en we geven richting. In alles wat we doen staat de patiënt centraal. HKN gelooft in de eigen regie en veerkracht van mensen en wil deze waar dat kan stimuleren en bevorderen. We vinden het belangrijk dat een individu zélf de gewenste kwaliteit van leven in het kader van gezondheid, leefstijl en gedrag kan vormgeven. De zorgverlener staat hierbij naast de patiënt, als behandelaar en coach. Samenwerking tussen huisartsen onderling en met andere (regionale) partijen is zeer belangrijk. Als regionale eerstelijns organisatie gaan we de dialoog aan, leggen we verbindingen en ontlasten we de huisartsen door hun belangen te behartigen, samenwerkingsafspraken te maken en hen te faciliteren in hun praktijkvoering. HKN zet in op kwaliteitsbevordering op praktijk- en individueel niveau, zowel van huisartsen als van ketenpartners en medewerkers. We verzorgen scholingen en ondersteunen bij de praktijkvoering van de huisarts. Zodat onze huisartsen, medewerkers en ketenpartners zich als professional blijven ontwikkelen en blijven voldoen aan de kwaliteitseisen die aan hen gesteld worden.
Alt
Alt
Alt

Wat betekend werken bij HKN?

Werken bij HKN Huisartsen betekent dat je terecht komt in een hecht team dat zich dagelijks inzet voor de beste huisartsenzorg in de Kop van Noord-Holland. Een organisatie die sterk in ontwikkeling is en intensief samenwerkt met diverse (zorg)organisaties en gemeenten. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. De spoedzorg op de huisartsenpost (Acute Zorg) wordt uitgevoerd door huisartsen, triagisten en dienstauto-chauffeurs. Het kantoor werkt vanuit de afdelingen Chronische Zorg (zorgprogramma’s), Kwaliteit & Ondersteuning (o.a. ICT, personeelszaken, scholingen en communicatie), Financiële Administratie en een Secretariaat.

Wie kan bij HKN werken?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen. Want mensen vormen het hart van onze zorg. We geven je graag een inkijkje om een indruk te geven van de verschillende functies bij onze organisatie en aangesloten praktijken.

De huisartsenzorg is volop in ontwikkeling, de afgelopen jaren zijn er verschillende functies bijkomen. Denk bijvoorbeeld aan de praktijkmanager die zich richt op alle werkzaamheden naast de zorg om de huisarts te ontlasten, zoals het voeren van functioneringsgesprekken en het opstellen van een beleidsplan. De physician assistant neemt zelfstandig spreekuren van de huisarts over, doet zelf lichamelijk onderzoek, stelt een behandelplan op en voert bepaalde medische handelingen uit. We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden binnen de huisartsenzorg en zetten deze graag voor je op een rij.

Omscholen, instromen of direct aan de slag? Onze praktijken hebben grote behoefte aan nieuwe collega’s, nu en in de toekomst. In een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum kun je verschillende beroepen uitoefenen. En leeftijd maakt daarvoor niet uit. Dus of je nu een vervolgopleiding zoekt of wilt omscholen, er is altijd een richting die bij jou past. Wanneer je kiest voor een functie in de huisartsenzorg kom je terecht bij een huisartsenpraktijk, huisartsenpost, gezondheidscentrum of zorggroep. Een zorggroep zoals HKN Huisartsen ondersteunt de huisartsen in de regio op diverse vlakken, waaronder chronische zorg en ouderenzorg.

Contact