Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Bemiddelingsplatform voor land- en tuinbouw

DDoor de coronacrisis zijn ook in de land- en tuinbouw roerige tijden aangebroken. Omdat de grenzen met Oost-Europa zijn gesloten, vallen bij bijvoorbeeld veel groente- en fruitbedrijven ineens veel seizoenskrachten weg. Om tegemoet te komen aan de plotselinge behoeftes die hierdoor ontstaan op het gebied van arbeid, is dit bemiddelingsplatform opgezet. Veel bedrijven kunnen juist nu extra hulp gebruiken. Dit betekent dat er ineens veel leuke banen ontstaan in een voor iedereen belangrijke sector! Wil je zo snel mogelijk aan de slag en je steentje bijdragen? Dan is dit je kans.

Ik zoek personeel

Heb je in jouw bedrijf behoefte aan extra seizoenskrachten, plaats dan een oproep via dit platform en bekijk het aanbod aan arbeidskrachten van collega ondernemers, uitzendbureaus en individuele medewerkers en ZZP-ers.

Ik bied mijzelf of mijn medewerkers aan

Help jij ons om Nederlanders en Europeanen gezond en vitaal te houden? Bied jezelf, jouw medewerkers of je uitzendkrachten aan voor werk via een oproep op ons platform en bekijk meteen welke bedrijven zitten te springen om extra medewerkers. 

www.werkenindelandentuinbouw.nl

Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan