Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

NHNEXT lanceert inspiratieplatform voor ondernemers

​​Ondernemingen hebben nu – en voorlopig – te maken met een nieuwe realiteit waarbinnen zij moeten opereren. De continuïteit van een bedrijf, vereniging of stichting hangt meer dan ooit af van het adaptief vermogen van de organisatie. De toegang tot relevante, actuele en inspirerende informatie is daarbij cruciaal. Vanuit die gedachte is het regionaal inspiratieplatform NHNEXT ontstaan. NHNEXT is een initiatief van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in samenwerking met regionale kennispartners. ​

WAT IS NHNEXT?

Wat zijn de recente economische ontwikkelingen? Wat is de impact daarvan op organisaties? En hoe kunnen zij daar op korte en lange termijn het beste mee omgaan? Hoe blijven ze relevant? Een 1,5 meter samenleving; hoe werkt dat dat in een bedrijf? Hoe versnel je digitaliseren? Via het nieuwe platform NHNEXT komen deze én andere vraagstukken voorbij. Blijf als ondernemer op de hoogte van de laatste trends en andere interessante knowhow die in deze uitdagende tijden onmisbaar zijn voor organisaties. De beschikking over relevante en actuele informatie is daarbij dan cruciaal. Daarom is het regionaal kennis- en inspiratieplatform NHNEXT geïnitieerd, waar men onbeperkt en gratis toegang tot deze informatie krijgt.

ZO VIND JE ER:

  • Dagelijkse livestreams van webinars, interviews met experts, interactieve spreekuren en tafelgesprekken.
  • Succesverhalen van ondernemers en uitdieping van actuele thema’s door deskundigen op onderwerpen als effectief thuiswerken, heruitvinden van businessmodellen of ondersteunende overheidsmaatregelen.
  • Tips over slimme marketingstrategieën, flexibele kredietvormen of HR vraagstukken, et cetera.
  • De voor deze regio relevante informatie over economische ontwikkelingen.

En nog heel veel meer!

WHAT'S NEXT?

Op nhnext.nl staat wekelijks een afwisselend programma. Kijk op nhnext.nl voor de verdere programmering of om aan te melden voor de nieuwsbrief.
 Ga naar NHNEXT.nl

Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan