Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Leukste startersbedrijf van de Kop gezocht!

Op Kop is op zoek naar het leukste bedrijf voor starters in de Kop van Noord-Holland. Daarom sturen wij in de maanden oktober en november onze JOB-vloggers op pad. Wil je dat ze bij jouw bedrijf langskomen? Meld je aan!

De JOB-vloggers gaan langs bij bedrijven in de Kop van Noord-Holland om te checken hoe aantrekkelijk ze zijn. Hoe is de sfeer? Is het werk uitdagend? En hoeveel vrijheid krijg je? In een serie vlogs geven ze een inkijkje bij de deelnemende bedrijven, die vervolgens kans maken om de award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’ te winnen.

Stemmen op het leukste bedrijf

Alle vlogs zijn te zien op de socialmediakanalen van Op Kop. Het publiek stemt online op hun favoriete bedrijf. De publieksstemmen tellen voor 50 procent mee; de andere helft van het cijfer krijgen de bedrijven van de vloggers zelf. Zo worden bedrijven gestimuleerd om deze jongeren op banenjacht ook echt een goede eerste ervaring op de arbeidsmarkt te geven.

Jouw bedrijf aanmelden voor ons vlogteam? 

Wil je dat de JOB-vloggers ook bij jouw bedrijf langs komen en wil je meedingen naar de  award voor het ‘Leukste startersbedrijf Op Kop 2020’?
Meld jouw bedrijf dan vóór 11 oktober aan via info@opkop.nl.

Kansen voor starters

Bestuurlijk trekker, wethouder Theo Meskers over de vlogcampagne: “We hebben ontzettend veel mooie bedrijven in de Kop van Noord-Holland, die niet altijd bekend zijn. En dat terwijl hier zeker interessante organisaties voor jongeren tussen zitten. Met initiatieven als deze vlogactie willen we laten zien welke kansen er zijn voor starters op de arbeidsmarkt in onze regio.” 


Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.