Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
Logo Albert van Zoonen

Albert van Zoonen

Albert van Zoonen maakt deel uit van Moy Park Continental Europa. Moypark is vervolgens weer een onderdeel van Pilgrim’s. Pilgrim’s opereert in meer dan 25 landen en is één van de grootste Food producenten ter wereld met meer dan 135.000 werknemers. Albert van Zoonen – met ca. 77 vaste medewerkers - produceert en verkoopt diepvries snack specialiteiten voor hoofdzakelijk de West-Europeese markt. Albert van Zoonen is een alerte, klantgerichte organisatie en staat voor productie en ontwikkeling van een assortiment diepvries producten van en voor de markten. Onze bedrijfscultuur is informeel en wij houden van korte lijnen. Zie ook onze website www.moypark.com/en/albert-van-zoonen

Grotewallerweg 4, 1742 NM, Schagen www.moypark.com
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.