Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Algemene Basisschool Comenius

Afwisselend werk Klantcontact Kleine organisatie Lokale klanten Lokale producten / diensten Regelmaat Unieke locatie Werken in teams Zelfstandig werken

In het kort: Waarden-vol uitdagend basisonderwijs. Motto: "Voor ieder kind de juiste koers". Kenmerken: Gedegen en modern. Gepersonaliseerd en digitaal. Muzikaal en cultureel. Zelfstandig en samen. Veilig en duidelijk. Kortom: Talentrijk Onderwijs voor Nu & Morgen. Missie De Algemene Basisschool Comenius richt zich op het bieden van kleinschalig, krachtig onderwijs. Vanuit het motto “Voor ieder kind de juiste koers” werkt zij aan het bereiken van een hoge kwaliteit en toegevoegde waarde op zowel cognitief, sociaal als cultureel gebied, rekening houdend met de individuele en de sociaal-emotionele ontwikkelingsmogelijkheden van het kind. Kinderen van alle gezindten en achtergronden vormen samen de schoolgemeenschap. Het team van de Comeniusschool spant zich dan ook in om te bevorderen dat de leerlingen vanuit deze persoonlijke achtergrond hieraan een positieve bijdrage leveren. Basisschool Comenius is een lerende organisatie. Een schoolorganisatie die continu werkt aan het ontwikkelen en verbeteren van haar kwaliteit, gebaseerd op de inzichten van Comenius, Dalton en prof. Luc Stevens; Sinds kort is de school een gecertificeerde "Kanjerschool". Comenius wil uitblinken in het bieden van een positief en gezond leer- en werkklimaat: een gestructureerde, rustige onderwijsleeromgeving, waarbinnen de kinderen zich in ruime mate in vrijheid kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden om zelfstandig en zelfverantwoordelijk te leren en te bouwen aan waardevolle relaties. Een veilige basis waarin je het gevoel krijgt dat je er mag zijn, er toe doet en waardevol bent.

Celebesstraat 7, 1782 TC, Den Helder www.abscomenius.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.