Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Boutique Hotel Texel

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Klantcontact Kleine organisatie Lokale producten / diensten Regelmaat Unieke locatie Werken in teams Zelfstandig werken

Boutique Hotel Texel - Een leuke baan is half het werk. Start de dag met een kop verse Texelse branding of een kruidenthee van eigen teelt en geniet voor heel even van het uitzicht over de landerijen en duinen voor dat jouw werkdag begint. Maak kennis met ons familiaire Boutique Hotel op Texel, 45 luxe sfeervolle kamers & suites, verse streekgerechten van eigen land en een unieke Spa Woolness. Wij bieden het beste van drie werelden: een fijne stabiele werkplek waarbij werk en privé een mooie balans vinden. Een prachtige omgeving die je energie geeft en een leuke baan waaruit je voldoening kunt halen. Doorgroeien, cursussen of gewoon lekker zorgeloos werken. Je vindt het in Eijerland, op een steenworp afstand van natuurreservaten De Slufter & De Muy en op 4 km van badplaats De Koog en het waterdorp De Cocksdorp midden in de polder. Onze service en dienstverlening staan op een hoog niveau en wij streven er dan ook altijd naar om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Jij ook?

Postweg, 1793 ES, De Cocksdorp www.hoteltexel.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.