Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Bouwkundig Adviesburo Schagen

Doorgroeimogelijkheden Internationaal Klantcontact Werken in teams

HBO– 3D modelleur / constructeur. Met behulp van krachtige 3D software, werk je als constructeur zelfstandig aan uiteenlopende projecten. Je adviseert de architect, constructeur, bouwbedrijf en opdrachtgever met als doel het maken van een 3-dimensionaal model, dat geschikt is voor verdere verwerking in een BIM model. Wat vragen we van je: Bouwkundige opleiding en ervaring op HBO niveau. Kennis van het berekenen van bouwkundige constructies in beton, staal en hout . Kennis van het berekenen van fundering constructies. Collegiale, positieve persoonlijkheid. Zelf initiatief. Wat bieden wij: Informele, platte organisatie. Flexibele werktijden. Beschikbaarheid van moderne vaktechnische software (3D). Diversiteit in taken en projecten. Support van ervaren collega's. Ruime werkplek in modern kantoor. Prima bereikbaarheid met openbaar vervoer. Marktconform salaris. Ruime opleiding- en ontwikkelingmogelijkheden.

Neem contact op
Harmenkaag 27, 1741 LA, Schagen www.sasbv.net
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.