Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Capfun de Bongerd

Flexibele werktijden Internationaal Klantcontact Werken in teams

Capfun de Bongerd is gelegen in het prachtige Noordhollandse Tuitjenhorn. Met onze topsfeer en persoonlijke service is het ons doel om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Je zult versteld staan van Vleghel de Egel die samen met zijn buurman Koning Pa-Radijs van de Holle Bolle Boom ervoor zorgen dat jullie gaan genieten van een onvergetelijke vakantie! Het ruim opgezette campingpark met zijn vele voorzieningen en faciliteiten richt zich voornamelijk op kinderen tot 11 jaar en hun (groot)ouders. Op het park bevinden zich naast een zwem- en speelvijver ook diverse speeltuintjes, speeltoestellen en Multiportvelden. En alsof dat nog niet genoeg is, de kinderen kunnen zich ook nog uitleven in de Holle Bolle Boom. Binnen Spelen en Plonsen of Buiten Roetsjen in het Waterpark. Kamperen is nog nooit zó leuk geweest! Ook voor de actieve 50-plusser heeft het park en de omgeving van Tuitjenhorn van alles te bieden. Wat dacht u van een wandeling op de Klimduin van Schoorl, of een fietsroute richting het strand van Callantsoog?

Neem contact op
Bongerdlaan, 1747 CA, Tuitjenhorn bongerd.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.