Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

CombiVliet

Doorgroeimogelijkheden Afwisselend werk Unieke locatie Zelfstandig werken

CombiVliet is een modern, groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van diverse soorten tomaten. Ons bedrijf bestaat momenteel uit productielocaties in het Westland, Rilland en Middenmeer met een gezamenlijke oppervlakte van 128 ha. Naast goede producten, een goede visie en goede strategieën, zijn goede mensen minstens zo belangrijk. Zij zijn het kloppend hart van onze organisatie. Zonder deskundige en gemotiveerde medewerkers zijn we nergens. Het is de combinatie van doeners, denkers, specialisten en alleskunners die ons bedrijf kleur geeft. Samen groeien we ook met externe partners en streven we naar de best mogelijke combinatie in de markt. “Samen groeien” is ons motto.

Neem contact op
Tussenweg, 1771 SE, Middenmeer www.combivliet.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.