Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
E

ECW Energy

Werken in teams Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Lokale producten / diensten Zelfstandig werken Afwisselend werk

ECW Energy is als particulier netbeheerder, energieproducent en handelaar, met eigen netwerken van kabels, leidingen, productie- en opslaginstallaties steeds op zoek naar de meest duurzame en efficiënte manier om energie te leveren aan bedrijven die veel energie nodig hebben, zoals bijvoorbeeld grote glastuinbouwbedrijven. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst! Onze ambitie brengt een enthousiaste en energieke groeicultuur met zich mee. Er hangt een nuchtere, Noord-Hollandse sfeer waarbij er hard wordt gewerkt, maar ook veel gelachen. Jezelf blijven ontwikkelen, deel uitmaken van een succesvol, gedreven en gezellig team en de vrijheid hebben om je eigen verantwoordelijkheden te nemen binnen een innovatieve omgeving waarbij duurzaamheid voorop staat. Dát is wat werken bij ECW inhoudt.

Neem contact op
Agriport 201, 1775 TA, Middenmeer www.ecwenergy.nl
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.