Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Eeterij Ongder De Kukel

Afwisselend werk Kleine organisatie Lokale producten / diensten Regelmaat Unieke locatie

Welkom bij Restaurant Eeterij Ongder de Kukel. Zodra je hier binnenstapt voel je het meteen... Dit is een plek waar je je thuis voelt... en zeker nog 'ns terugkomt! Ongder de Kukel is heerlijk uitgebreid dineren met familie, vrienden of collega's. U bent van harte welkom. De uitbaters Berber de Lange en Henry Heutink zullen u gastvrij ontvangen in dit sfeervolle restaurant. Ook dochter Fonnese en zoon Cliff dragen hun steente bij in dit bourgondische restaurant. Fonesse in de bediening en Cliff in de keuken. Henry, neemt de taak van kok op zich, en dat is hem wel toevertrouwd. Henry sleepte diverse prijzen uit de horecabranche in de wacht. Ruime ervaring deed hij op als kok bij diverse bedrijven. Van harte welkom bij Ongder de Kukel Voor een Bourgondisch avondje uit, in een intieme sfeer

Neem contact op
Kerkplein, 1777 CD, Hippolytushoef www.odk.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.