Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Egner thuis op kantoor

Egner thuis op kantoor is de totaalleverancier voor kantoor, wij concentreren ons op leveringen in de kop van Noord Holland maar onze dekking is landelijk. Wij leveren deels uit voorraad een zeer brede lijn kantoor- en printsupplies en facilitaire producten. Middels dropshipment leveringen kunnen wij praktisch alle kantoor-, printer- en facilitaire artikelen de volgende dag ergens in Nederland afgeleverd krijgen. Wij bieden uitgebreide print- en scanoplossingen en leveren touchscreen presentatiepanelen voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Voor kantoor- en projectinrichting zijn wij uw aannemer van de binnenkant, wij creëren in samenspraak met de opdrachtgever een prettige werkomgeving met goede oplossingen voor ergonomie, licht, geluid en sfeer. Bel of mail ons voor een informatief gesprek; no cure no pay. Vraag ook naar de mogelijkheden voor werkplekadvies van onze Ergo coach!

Bekijk de video
Industrieweg 27, 1785 AG, Den Helder www.egner.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.