Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
Logo Harvill Food Group B.V.

Harvill Food Group B.V.

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Kleine organisatie Werken in teams

Harvill Food Group uit Middenmeer (NH), met hoofdvestiging in Veldhoven, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van exclusieve deegwaren en bakproducten. Sinds onze start hebben wij een sterke positie ingenomen als B2B-leverancier van pasta’s en comfort food. Onze producten worden wereldwijd geleverd aan internationaal opererende bedrijven. De wereld van de voeding is altijd in beweging, er is continu vraag naar nieuwe producten met innovaties op het gebied van productvormen, samenstelling en smaak. Om aan deze vraag te kunnen voldoen en goede service te bieden aan onze klanten, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s om ons productieteam te versterken.

Neem contact op
Agriport 141, 1775 TA, Middenmeer harvill.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.