Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Hotel Marktstad

Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Internationaal Klantcontact Lokale klanten Lokale producten / diensten Unieke locatie Werken in teams Afwisselend werk

Boutique Hotel Marktstad in Schagen beschikt over 65 ruime en zeer comfortabele hotelkamers, allemaal met verschillende uitzichten en belevingen, in diverse prijsklassen. Het ideale hotel voor een thuiswerkplek, een dagje uit, weekendje weg, voor ontspanning aan de kust, of voor een zakelijk verblijf in Schagen. Om uw verblijf compleet te maken, bent u van harte welkom in ons gloednieuwe Grand Café Restaurant De Ooievaar waar onze keukenbrigade de hele week voor u klaarstaat! Zij nemen u mee naar de Franse keuken met Hollandse invloeden waar de beste ingrediënten en streekproducten van onze ambachtelijke, veelal biologische, leveranciers worden gebruikt.

Neem contact op
Hofstraat, 1741 CC, Schagen www.hotelmarktstad.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.