Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
Logo Kesteloo Bloembollen B.V.

Kesteloo Bloembollen B.V.

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Regelmaat Unieke locatie Werken in teams

In de mooie kop van Noord-Holland bevindt zicht ons GLOBAL GAP gecertificeerde bloembollenbedrijf. Aan de Wallerweg 6B in Breezand wordt dit prachtige bedrijf gerund door Jan Karel Kesteloo. Een bloembollenkweker met talent, liefde en kennis voor het (bloembollen)vak! Het bedrijf blinkt uit in het produceren van bloembollen. Elk gewas wat geteeld wordt heeft zijn bekoring. Via diverse tussenpersonen vinden onze bloembollen de weg naar de consument. Met een vast team van vier medewerkers alsmede seizoenarbeiders tijdens de piekmomenten wordt een gevarieerd areaal geteeld op een middelgroot bloembollenbedrijf. De sleutel tot succes van dit bloembollenbedrijf is passie! Geïnteresseerd? Neem contact op of kom gezellig langs onder het genot van een kop koffie.

Neem contact op
Wallerweg 6b, 1764 HS, Breezand kesteloobloembollen.nl
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie

Geen kansen gevonden voor jouw criteria

Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.