Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Koopman & Co accountants en belastingadviseurs

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Klantcontact Kleine organisatie Lokale klanten Lokale producten / diensten Regelmaat Werken in teams Zelfstandig werken

Koopman & Co accountants en belastingadviseurs is een regionale dienstverlener met diepe wortels in de Kop van Noord-Holland. We ondersteunen zowel ondernemers als particulieren met een breed dienstenpakket en een groot aantal specialisaties. Dat doen we met een veelzijdig en gevarieerd team van circa veertig gekwalificeerde en enthousiaste medewerkers. De meesten van ons komen uit de omgeving en weten wat er in de regio speelt. We houden de ontwikkelingen in ons vakgebied goed bij en zetten graag een stap extra voor onze klanten. Spreekt dat aan? Stuur ons dan een open sollicitatie. Meer weten over het werken bij Koopman & Co? Wilt u meer weten over de vacatures, onze organisatie en onze werkwijze? Bel of mail Hans Kooijman (accountant) of Paul Roels (fiscalist), 0223 522344, of h.kooijman@koopmanenco.nl / p.roels@koopmanenco.nl.

Neem contact op
Zandvaart 43, 1764 NK, Breezand koopman-en-co.nl
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.