Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Landhuizen Texel

Afwisselend werk Kleine organisatie Regelmaat Unieke locatie Werken in teams Zelfstandig werken 2 leerkansen 2 vacatures

Landhuizen Texel is een uitgave van Texelvakanties, gespecialiseerd in de verhuur van kwaliteitsaccommodaties op Waddeneiland Texel. Onze organisatie houdt zich al vele jaren bezig met de verhuur van de mooiste vakantieverblijven op Texel, variërend van luxe appartementen met uitzicht op zee tot ruime familievilla's in de natuur. Onze website landhuizentexel.nl komt tegemoet aan de groeiende vraag naar luxe landhuizen op unieke locaties op Texel. Wij bieden u villa's uit het topsegment. Stuk voor stuk fantastische landhuizen die van alle luxe zijn voorzien en zijn gesitueerd op de meest bijzondere plekjes van Texel. Landhuizen Texel neemt huiseigenaren de zorg voor hun woning uit handen en bezorgt gasten een perfecte vakantie op Texel.

Badweg 32, 1796 AA, De Koog www.landhuizentexel.nl
Van horecatijger naar zorgheld Solliciteer hier