Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

MEA-nl BV

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Internationaal Klantcontact Kleine organisatie Unieke locatie Werken in teams Zelfstandig werken

Water is een voorwaarde om te kunnen leven. Door klimaatverandering komen onze natuurlijke bronnen in gevaar. Wij doen onderzoek het gebruik en behandeling van water voor diverse toepassingen. Zo willen we op commerciële wijze toch een bijdrage leveren aan ons milieu. Voor het onderzoek hebben we een omgebouwd binnenvaart ponton, laboratoria voor micro-biologie en hydro-biologie, een werkplaats en een leuke staf. Regelmatig hebben we plaats voor stagiaires MBO, HBO en WO in techniek, laboratorium, marketing en sales. Heb je interesse, mail ons.

Neem contact op
Haventerrein, 1779 GS, Den Oever www.mea-nl.com
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.