Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Klantcontact Lokale klanten

De Onderwijsgroep Noordwest-Holland verbindt al jarenlang het onderwijs en het bedrijfsleven. Met als basis onderwijsinstituten Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland en onze sterke relatie met Noord-Hollandse ondernemingen, zijn wij de belangrijkste bedrijfsopleider in de regio. U profiteert van onze professionaliteit, uitstekende praktijkfaciliteiten en gediplomeerde docenten. Daarbij ontvangt uw personeel na het volgen van een opleiding bij ons ook een geaccrediteerd diploma. Andere kernwoorden die bij onze filosofie horen zijn flexibiliteit en persoonlijk: onze accountmanagers denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen de Onderwijsgroep Noordwest-Holland.

Bekijk de video
Sperwerstraat 4, 1781 XC, Den Helder www.onderwijsgroepnwh.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.