Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Stichting Sarkon

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Werken in teams Zelfstandig werken

Stichting Sarkon is de bestuurlijke organisatie van negentien basisscholen in de regio Noord-Holland-Noord. Sarkon koersplan: L e r e n m e t L E V : ‘ M e t h a r t v o o r e l k a a r ’ LEV: Leerplek voor het leven - EigenWijs - Vertrouwen door verbinding Een leerplek voor het leven is een plek waar:  Wij de basis leggen voor een leven lang leren.  Wij samen leren leven.  Iedereen zich op EigenWijze ontwikkelt samen met anderen.  Wij benutten elke situatie om van te leren.  We moed tonen en fouten zien om van te leren. Binnen Sarkon zoeken wij collega’s met LEV. Je bent onderdeel van een schoolteam, je wordt benaderd als collega en je werkt samen met een professionele, geschoolde mentor en schoolopleider, waarbij we van en met elkaar leren. Je krijgt ruimte om je op EigenWijze te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de onderwijskwaliteit op de school. Met deze goede samenwerking wordt je ondersteund bij het doen van onderzoek. Je neemt deel aan intervisie en bijeenkomsten die je ondersteunen in je werk op weg naar een dienstverband bij Sarkon. Heb jij LEV? Wij verwelkomen je graag op een van onze Sarkonscholen! Kijk voor vacatures op onze website! Wij zijn doorlopend op zoek naar leerkrachten met LEF!

Drs. F. Bijlweg 8A, 1784 MC, Den Helder sarkon.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.