Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Tankwell | CPT

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Internationaal Kleine organisatie Regelmaat Werken in teams

Tankwell heeft de lichtste tankcontainer voor het vervoer van vloeistoffen in de wereld ontwikkeld. Door dit lagere gewicht kan er 5-10% op de kosten en de CO2-uitstoot bij de logistiek van vloeistoffen (chemicaliën, voedingsmiddelen) bespaard worden. Het bedrijf ontwikkelt, produceert en verkoopt deze tankcontainers. Een uniek productieproces voor kunststof-vezelversterkte- tanks maakt het lage gewicht van de tankcontainers mogelijk. De werkzaamheden bij het bedrijf bestaat uit het maken van grote composiet tanks en de verdere assemblage tot complete tank containers. Naast het werken met vezel versterkte materialen, wordt er gebruik gemaakt van lijmtechnieken en isoleren met kunststof schuim.

Westrak 51, 1771 SR, Wieringerwerf c-p-t.nl
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Wis mijn selectie
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.