Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
Logo Tebulo Industrial Robotics

Tebulo Industrial Robotics

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Internationaal Klantcontact Kleine organisatie Regelmaat Unieke locatie Werken in teams Zelfstandig werken

Tebulo Industrial Robotics is dé toonaangevende en innovatieve specialist in technisch hoogwaardige robotintegraties. Wij werken nauw samen met opdrachtgevers in de staal-, aluminium- en zware industrie. Met onze specifieke expertise op het gebied van R&D, engineering, assemblage en commissioning realiseren en onderhouden wij hoogwaardige geïntegreerde robotapplicaties. Wij zijn een ambitieuze en gemotiveerde werkgever en bieden ons team een uitdagende werkomgeving met ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling en training worden geborgd door onze eigen interne TEBULO ACADEMY en een hands-on werkomgeving. We werken ook nauw samen met onderwijsinstellingen die werken & leren, stage en afstudeerstage aanbieden. Ons team bestaat uitsluitend uit gekwalificeerde, gedreven en klantgerichte professionals die streven naar het beste resultaat. Verantwoordelijkheid nemen en constant verbeteren zit in hun DNA.

Bekijk de video Neem contact op
Oudewal 27, 1749 CA, Warmenhuizen www.tebulorobotics.com
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.