Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Tetrix Techniek

Bedrijven uit de technische industrie zijn altijd op zoek naar goed opgeleid technisch personeel. Vanuit deze gedachte is ooit het huidige Tetrix ontstaan, van en voor de bedrijven uit Noord-Holland. Op onze locaties in Noord-Holland: Zaandam, Amsterdam, Heerhugowaard en Den Helder, delen onze vakdocenten hun kennis uit de praktijk met onze studenten. De technische branche biedt oneindig veel mogelijkheden en mooie vooruitzichten op een baan. Dat geldt zeker voor onze opleidingen, aangezien deze zijn ontwikkeld in samenwerking met succesvolle bedrijven in de techniek. Tijdens een van onze BBL-opleidingen werk en leer je bij deze bedrijven en volg je daarnaast theoretische lessen op een van onze opleidingslocaties. Wil jij weten of techniek bij jou past? Kijk dan op onze website voor informatie en open dagen. Uiteraard nodigen we je ook van harte uit om een dagje met ons mee te lopen tijdens de meeloopdagen.

Burgemeester Ritmeesterweg 31, 1784 NV, Den Helder www.tetrixtechniek.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.