Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
Logo Tmj-schoonmaakbedrijf

Tmj-schoonmaakbedrijf

Kleine organisatie Werken in teams Regelmaat

Gezocht 2 medewerkers (m/v). Ken jij een buurvrouw, vriend of kennis die graag samen met jou op maandag een paar uurtjes wilt bijverdienen? Het werk bestaat uit het schoonmaken van recreatie huizen omgeving Callantsoog. In het bezit zijn van een auto en een rijbewijs is wel belangrijk. Het is geen probleem als je niet goed Nederlands kunt spreken. Wij selecteren ook niet naar opleidingsniveau. Het is voor TMJ schoonmaakbedrijf van belang dat we voor een bepaalde periode op jullie inzet kunnen rekenen. Het is een tijdelijke baan tot eind september 2021. Wil je meer weten over deze vacature laat dan je telefoonnummer achter dan bellen wij jou terug voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op
Plevierstraat 9, 1742 AK, Schagen TMJ-schoonmaakbedrijf.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.