Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.
Logo Van der Sluis BV

Van der Sluis BV

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Klantcontact Lokale klanten Werken in teams

Van der Sluis BV is een van de grotere moderne landbouwmechanisatie- en intern transportbedrijven met vijf vestigingen (Anna Paulowna, Dirkshorn, De Goorn, Zwaagdijk en Lisse), ruim 80 medewerkers en 60 jaar werkervaring. De inzet van vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste technieken én weten hoe onze A-merk machines (Fendt en Valtra tractoren, Raven GPS systemen, KUHN werktuigen en Linde heftrucks) vlekkeloos blijven werken, zijn de motor achter ons succes. Van tractormonteur tot magazijnmedewerker, van vertegenwoordiger tot heftruckmonteur: wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om ons diverse team uit te breiden. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Of zoals onze collega’s het zelf zeggen: “Het leuke team maakt dat het zo tof is om te werken bij Van der Sluis. Dus kom gewoon bij ons werken en solliciteer!”

Bekijk de video Neem contact op
Cornelis de Vriesweg, 1746 CL, Dirkshorn www.vandersluisbv.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.