Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Van der Valk Hotel Texel-De Koog

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Klantcontact Kleine organisatie Lokale producten / diensten Regelmaat Werken in teams Zelfstandig werken Unieke locatie

Hotel De Pelikaan Texel wordt in 2021 Van der Valk Hotel Texel-De Koog. Hiermee is het eerste Van der Valk Hotel op de Waddeneilanden een feit. Derk Langebeek (4e generatie van de Van der Valk familie) gaat terug naar de roots van zijn oma Corry van der Valk-de Wit (1926 – 2017). 'Oma Corry' is geboren en getogen op boerderij ‘de Vooruitgang’ in De Cocksdorp op Texel. Van der Valk Hotel Texel - De Koog is hiermee een droom die is uitgekomen en waar nieuwe familieverhalen geschreven gaan worden. Het afgelopen jaar is het nieuwe Van der Valk hotel op Texel aangepast en vernieuwd. Eén ding is echter onveranderd: “het hotel staat op een van de mooiste plekjes van Texel, dicht genoeg bij de badplaats De Koog om het badleven mee te maken en toch ver genoeg er vandaan om in rust van het omringende natuurschoon te genieten."

Neem contact op
Pelikaanweg 18, 1796 NR, De Koog www.valktexel.nl
Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.