Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Van der Valk Hotel Texel-De Koog

Afwisselend werk Doorgroeimogelijkheden Flexibele werktijden Klantcontact Kleine organisatie Lokale producten / diensten Regelmaat Werken in teams Zelfstandig werken

Aan de rand van een prachtig dennenbos in het Nationaal Park Duinen van Texel opent Van der Valk Hotel Texel-De Koog medio april 2021 haar deuren. Gelegen nabij de bruisende badplaats De Koog bouwt Van der Valk aan de toekomst en transformeert Hotel De Pelikaan in een eigentijds complex, passend bij de sterke familiewaarden. Het hotel heeft 61 kamers, een sfeervol restaurant, pub, zonnig terras, gratis parking en 4 zalen, welke om te bouwen zijn tot 1 grote feestzaal voor uw trouwerij of bedrijfsfeest. Op het idyllisch eiland staan rust, ontspanning en gezelligheid voorop. Ga op een (gehuurde) fiets op avontuur en ontdek de kleurige heidevelden, bijzondere kwelders, natte duinvalleien, droge duinen, loof- en dennenbos en uitgestrekte stranden. Trek de wandelschoenen aan en loop via bos over het brede Noordzeestrand naar de Koog. Of spring in een TukTuk en verken de mooiste eilandspots en historische dorpjes. De verschillende arrangementen die Van der Valk Texel aanbiedt zijn verrassend en vanzelfsprekend, inclusief comfortabel overnachten en smaakvol tafelen. Geschikt voor een weekend eilandhoppen tot meerdaagse teambuilding- en ontwikkelingsdagen.

Neem contact op
Pelikaanweg 18, 1796 NR, De Koog www.depelikaan.nl

Geen kansen gevonden voor jouw creteria

Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.