Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Ruim en rustig wonen vlak bij het strand of in het groen.

Bekijk de film 00:54

Wonen in de Kop van Noord-Holland

In de Kop vind je betaalbare woningen vlakbij de Randstad met volop ruimte, rust en natuur. Maar er is ook genoeg te doen. Onze scouts zijn continue bezig om het leven in de Kop van Noord-Holland in beeld te brengen. Laat je inspireren.

D

De volgende editie van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is van 20 t/m 25 maart 2023!

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om scholieren en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. De volgende editie van de Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is van maandag 20 t/m zaterdag 25 maart 2023.

Blader door de woningen die op dit moment te huur of te koop staan in
de Kop.

Heeft jouw
bedrijf al een
gratis profiel?
Meld je nu aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.