Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Alle artikelen

van onze scouts

SAP-expert en meer niet-militaire banen bij de Koninklijke Marine

De Koninklijke Marine is een maatschappij op zich. Naast militaire functies zijn er ook veel andere verschillende uitdagingen. In samenwerking met de Koninklijke Marine lichten we op Op Kop wekelijks drie vacatures uit.

Gouden Kans Project om erachter te komen wat het best bij jou past

Tussen de 16 en 27 jaar oud en een halfjaar de tijd om 20 uur in de week vrij te maken? Ook in de Kop van Noord-Holland gaat het Gouden Kans Project van start. Daarvoor inschrijven is tot een dag voor de aftrap nog mogelijk.

Senior adviseur milieu en meer niet-militaire banen bij de Koninklijke Marine

De Koninklijke Marine is een maatschappij op zich. Naast militaire functies zijn er ook veel andere verschillende uitdagingen in niet-militaire functies. In samenwerking met de Koninklijke Marine lichten we op Op Kop wekelijks drie vacatures uit.

Gemeente Hollands Kroon wint de FUTURPROOF award

Gemeente Hollands Kroon is door FUTUR, het landelijk netwerk voor jonge ambtenaren, is op 23 januari 2020 uitgeroepen tot winnaar van de FUTURPROOF award. ​Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een organisatie die toekomstgericht is en werk maakt van verjonging.

Op Kop maakt vliegende start

Op Kop is live. Het platform en promotiecampagne voor het leren, werken en wonen in de Kop van Noord-Holland is vrijdagmiddag 17 januari tijdens een drukbezochte bijeenkomst gelanceerd. Zo’n 200 mensen uit bedrijfsleven, overheid en onderwijs zagen in Theater de Kampanje in Den Helder hoe bestuurlijk trekker wethouder Theo Meskers de website feestelijk opende. Daarmee maakt Op Kop een vliegende start!

Bij Campingpark de Bongerd in Tuitjenhorn staat thematisering centraal: van de Stamboom tot het Klokhuis

Het park is gebouwd op de plek waar eerst een boomgaard was. En daar kunnen de duizenden bezoekers per jaar niet aan ontkomen. Vooral door die thematisering weet De Bongerd zich te onderscheiden.

Een beetje gas geven op de trekker en Niek Schaap was verkocht

​Hij was net uit de luiers. Maar dat eerste moment op de trekker, herinnert Niek Schaap zich als de dag van gisteren. “Toen de boer die naast ons huis werkt vroeg of ik niet een keer mee wilde, liet ik me dat geen twee keer zeggen. Ik mocht een beetje gas geven. Daar is het voor mij allemaal begonnen.”

FB Hout, een familiebedrijf dat als één familie functioneert

​In een tijd waar op elke afdeling wel een manager rondloopt, is FB Hout anders gaan denken. Houd de organisatie lekker plat, vinden de eigenaren, broer en zus Maik en Wendy Broersen.

Hans Verbocht heeft vanuit Utrecht zijn plekje gevonden bij Hazera Seeds

Elke dag zeventien kilometer heen, zeventien kilometer terug. Hans Verbocht doet het op de fiets. Met een grote glimlach, want bij Hazera Seeds in Warmenhuizen is hij helemaal op zijn plek. Daar is hij assistent-fytophatoloog.