Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Anique is junior productmanager bij Vezet in Warmenhuizen

Als productmanager ben je verantwoordelijk voor een deel van het assortiment dat je bij supermarkten in de winkel ziet. Je bent betrokken bij de ontwikkeling, het uitwerken en het lanceren van producten. Een super leuke en interessante baan vindt Anique.

“Ik vind het erg leuk om mijn kennis van de voedingsmiddelenindustrie in te zetten en met veel verschillende dingen bezig te zijn. Er komt zoveel kijken bij de introductie van een product; dit is megaleerzaam. Als het product waar je maanden mee bezig bent geweest eindelijk af is en je werk in de winkel ligt, is dat zo gaaf. Het is al helemaal leuk als je op social media gaat zoeken en daarop ook positieve berichten leest. Het werk in de voedingsmiddelenindustrie is altijd belangrijk, mensen blijven namelijk eten. Het is ook vernieuwend, want er zijn steeds nieuwe trends, behoeftes of wetgeving. En het blijft interessant, want je bent er persoonlijk dagelijks mee bezig.”

Anique heeft de volgende opleidingen gevolgd: MBO Food, Health & Innovation, HBO Food, Commerce & Technology

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.