Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Anja is spoedeisende hulparts bij Noordwest Ziekenhuisgroep

Als arts op de spoedeisende hulp (SEH) help je patiënten met heel uiteenlopende acute aandoeningen of verwondingen: van een botbreuk in een kleine teen tot aan grote levensbedreigende verwondingen met veel bloedverlies.

Anja is SEH-arts, doet de coördinatie van de SEH en leidt ook jonge dokters op. “Het werk als SEH-arts is heel divers. Aan het begin van mijn dienst, heb ik nog geen idee wat er komen gaat. Wordt het een chaotische drukke dienst, of kunnen we rustig de tijd nemen voor elke patiënt? Ik behandel baby’s, maar ook hoogbejaarden. Soms gaat het om een kind dat een kraaltje in z’n neus heeft gestopt, dan weer om een patiënt die een hartinfarct heeft en gereanimeerd wordt. Op de SEH is van alles te beleven, een saai beroep is het zeker niet! Het is hard werken, vaak op onregelmatige tijden van huis, maar dat is het allemaal waard. Het is een spannende baan, met verschillende werkzaamheden en echt teamwork waarbij we soms letterlijk het leven van patiënten redden.”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: HBO - WO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.