Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Chamara is schoonmaakmedewerker bij CSU

Lekker hè, als je je vakantiehuis of hotelkamer inloopt en alles schoon en fris is? Dat is dankzij het werk van de schoonmaakmedewerkers. Zij maken onder andere de badkamer, keuken en slaapkamer(s) schoon.

Je denkt misschien dat schoonmaken een makkelijk baantje is, maar het is zoveel meer dan dat. Chamara weet er alles van. “Je krijgt te maken met tijdsdruk, het is af en toe hectisch en uitdagend, omdat mensen er soms echt een rommel van maken. Maar als ik dan uiteindelijk een schone woning achter kan laten, ben ik super tevreden. Het schoonmaakvak is mij door mijn moeder en oma met de paplepel ingegoten. Mijn moeder werkt al jaren als schoonmaakmedewerker op vakantieparken en zij vroeg mij om in mijn vakanties mee te gaan. Dat deed ik met veel plezier. Nu ben ik in vaste dienst, heb het enorm naar mijn zin bij CSU en hou van mijn werk. Ik raad het schoonmaakvak daarom iedereen aan!”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: MBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.