Overzicht
Coen is Project manager bij Multimetaal
12 september 2023
Deborah de Graauw

Coen is project manager van beroep. Hij is vanaf de aanvraag tot aan het eindproduct betrokken bij de projecten. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het coördineren en plannen van projecten, waarbij hij de taken en deadlines toewijst aan de desbetreffende collega’s. Hierbij werkt hij nauw samen met klanten en leveranciers en is hij verantwoordelijk voor het eindresultaat. Na het afronden van zijn studie Technische Bedrijfskunde is hij min of meer in deze functie gerold. Zo begon hij bij Multimetaal met interne verbetertrajecten. Toen er een positie vrijkwam als project manager, kon hij al snel doorgroeien binnen de organisatie. De diversiteit aan werkzaamheden/projecten en het werken met mensen, vindt hij het leukste van zijn werk. “Ik geef leiding aan een jong en gemotiveerd team waarbij de werksfeer erg goed is. Daarnaast geef het veel voldoening wanneer we een lastig project met veel strakke deadlines succesvol afronden. Management vindt plaats in elke sector in bijna elk bedrijf. “Het is een leuk uitdagend beroep waarin je jezelf goed kan blijven door ontwikkelen. Daarom raad ik het zeker anderen jongeren ook aan om dit werk te gaan doen”.
 Coen heeft voor de sector techniek gekozen omdat je hierin met iets echt tastbaars bezig kunt zijn. Daarnaast is het een gunstige arbeidsmarkt, waar een goede beloning tegenover staat en een goed toekomstperspectief biedt.

Opleidingsniveau beroep: HBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET  BEROEPENMAGAZINE WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Wil je jouw beroep promoten op het Beroepenevent of in een volgende editie van het Beroepenmagazine?

Aanmelden kan via: