Overzicht
Data Beroepenevent 2025 bekend!
25 april 2023
Deborah de Graauw

Maak je klaar voor de 3e Editie!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de derde editie van het Beroepenevent zal plaatsvinden op woensdag 5 en donderdag 6 februari 2025! Dit jaarlijks terugkerende evenement is de perfecte gelegenheid voor scholieren en werkzoekenden om kennis te maken met diverse beroepsmogelijkheden.

Speciaal voor Scholieren

Op woensdag 5 februari en overdag op donderdag 6 februari is het evenement exclusief toegankelijk voor 3e jaars scholieren van het voortgezet onderwijs van Scholen aan Zee, RSG Wiringherlant, de Pijler, Vonk, OSG de Hogenberg en het Regius college. Dit biedt jongeren een unieke kans om verschillende beroepen te ontdekken, rechtstreeks van professionals te leren en hun toekomstige carrièrepaden te verkennen.

Avondopenstelling voor geïnteresseerde en werkzoekenden

Op donderdag 6 februari is het evenement 's avonds ook geopend voor alle geïnteresseerden die op zoek zijn naar een baan in één van de volgende sectoren: zorg, agri, techniek, horeca en recreatie, of dienstverlening. Dit is een geweldige kans voor werkzoekenden om in contact te komen met potentiële werkgevers en meer te leren over de mogelijkheden in deze sectoren. Houdt onze website in de gaten, binnenkort zullen de exacte tijden bekend gemaakt worden. 

Bedrijven, meld je Aan!

Bent u een bedrijf dat geïnteresseerd is in het promoten van uw beroep en het aantrekken van talent? Dit is uw kans om deel te nemen aan een invloedrijk evenement. Bedrijven die willen deelnemen, kunnen zich alvast aanmelden door een e-mail te sturen naar info@opkop.nl o.v.v. het beroep dat ze willen promoten. Grijp deze kans om uw expertise te delen en toekomstige werknemers te ontmoeten!

Waarom deelnemen?

Het Beroepenevent biedt niet alleen inzicht in verschillende carrièremogelijkheden, maar is ook een uitstekend platform voor netwerken en samenwerking. Bedrijven kunnen direct in contact komen met gemotiveerde scholieren en werkzoekenden, terwijl deelnemers waardevolle informatie en inspiratie opdoen voor hun toekomst.

Locatie en programma

Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over de exacte locatie en het gedetailleerde programma. Wij zorgen ervoor dat er voor iedereen iets te beleven valt, van interactieve workshops tot boeiende presentaties.

Contact en meer informatie

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via info@opkop.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op het Beroepenevent 2025 en samen een inspirerende en informatieve ervaring te creëren.

Tot slot

Mis deze unieke kans niet om kennis te maken met de verschillende beroepsmogelijkheden binnen de zorg, agri, techniek, horeca en recreatie, en dienstverlening. Of u nu een scholier bent die op zoek is naar inspiratie voor een toekomstig beroep, of een werkzoekende die een nieuwe carrière wil starten, het Beroepenevent 2025 is de plek om te zijn.

Tot ziens op 5 en 6 februari 2025!


Wil je jouw bedrijf aanmelden voor het event?

Geef bij aanmelding aan met welk beroep u deelneemt!