Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

‘Een hecht team haalt elke deadline’

‘Ik houd van mijn werk als werkvoorbereider elektrotechnische installaties', zegt Stephan Wolfgang. 'De werkdruk bij de Taylor Groep is hoog. Het is aan mij om de werklast te verdelen over de in totaal 35 monteurs. Dan moet je ze weleens extra uren laten maken om de klant goed te kunnen bedienen.’

‘Dat gaat alleen als de sfeer binnen het bedrijf en onderling goed is. Je moet bereid zijn elkaar te helpen. Daar moet ik voor zorgen. Een moeilijke deadline halen, zeker als je dat met z’n allen doet, geeft veel voldoening.

Alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen

In de afgelopen twaalf jaar dat ik bij Taylor werk, heb ik alle ruimte gekregen om mezelf te ontwikkelen. Het bedrijf kent mijn ambities. Ik startte na mijn opleiding elektrotechniek als monteur bij Taylor. Toen bleek dat het plannen van werk van anderen mij goed afging, werd ik gekoppeld aan een ervaren werkvoorbereider. Hij heeft mij tot aan z’n pensioen voorbereid op een coördinerende functie.

Als ik naar mijn toekomst kijk wil ik graag nog meer in een adviseursrol terechtkomen. Bijvoorbeeld in de vorm van het ondersteunen van complexe bouwprojecten of adviseren over energiebesparende maatregelen. Om me te helpen bij het bereiken van mijn ambities, wordt steeds vaker ruimte gecreëerd om dit soort advieswerkzaamheden te doen. Zo blijf ik leren.’ 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.