Overzicht
‘Een ongelofelijke kans voor mijn carrière’
22 december 2022
Techniek Magazine

‘Ik heb een aantal van mijn eigen ideeën met het bedrijf gedeeld en een paar weken later kreeg ik de mogelijkheid om samen met Jelle, een goede vriend van mij, binnen Kaandorp-Wijnker een start-up te beginnen om aan die ideeën te werken. Ik ben dus nu al bezig onder de vleugels van een grotere organisatie mijn eigen bedrijf te starten voor wanneer ik klaar ben met studeren. Een ongelofelijke kans die ik met beide handen aangrijp. Ik kan er inhoudelijk niet al te veel over zeggen. Wat wij maken wordt een commercieel product en we willen niemand wijzer maken dan nodig is.

Ik heb in Schagen op het Regius College mijn vmbo-tl gehaald. Daarna heb ik op het MediaCollege in Amsterdam de opleiding media development afgerond. Nu volg ik een hbo-opleiding technische informatica in Rotterdam op de Hogeschool. De reistijd zie ik als een belangrijke investering om uiteindelijk in de Kop van Noord-Holland met een goede basis mijn carrière te vervolgen.

Ik ben een start-up begonnen om aan mijn ideeën te werken

Bij Kaandorp-Wijnker zijn we op zoek naar collega’s. Vooral monteurs, maar ook voor een stage ben je zeer welkom. We bouwen altijd maatwerkproducten. Je moet als het ware van niets iets maken. Dat vraagt om een groot inbeeldingsvermogen. Als je het eindproduct kunt ‘zien’, kun je daar gericht naar toewerken. Natuurlijk helpen we je daarbij. Je mag fouten maken, zolang je daar maar van leert en doorzet. Heb jij die kwaliteiten? Dan vertel ik je misschien wel waar ik aan werk.’