Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Esli is projectleider civiele techniek bij Prommenz in Schagen.

AAls projectleider civiele techniek ben je van eerste schets tot eindresultaat verantwoordelijk voor een project. Elke dag verzin je voor opdrachtgevers nieuwe ideeën en oplossingen voor het inrichten van de openbare ruimte, die net zo spraakmakend als nuttig zijn. Denk hierbij aan wegen, bruggen, tunnels, rioolstelsels en leidingen en kabels. En dat vraagt om meer dan alleen een technische achtergrond. Je zet ook jouw kennis en sociale vaardigheden in om te verbinden, iedereen aan boord te krijgen én te houden. Net als Esli.

“Ik heb voor de technieksector gekozen en daarin een baan gezocht die bij mij past. Ik ben als werkvoorbereider begonnen en werk nu als aankomend projectleider. Bij kleine projecten ben ik projectleider en bij grotere projecten ondersteun ik andere projectleiders. De diversiteit en afwisseling van werkzaamheden maken het zo leuk. Erg gaaf als je een project gerealiseerd ziet worden en de openbare ruimte ziet veranderen.”

Esli heeft de volgende opleiding gevolgdHBO Civiele Techniek.

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.