Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Gemeente Hollands Kroon wint de FUTURPROOF award

Gemeente Hollands Kroon is door FUTUR, het landelijk netwerk voor jonge ambtenaren, is op 23 januari 2020 uitgeroepen tot winnaar van de FUTURPROOF award. ​Deze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een organisatie die toekomstgericht is en werk maakt van verjonging.

Dit jaar werd specifiek gezocht naar een organisatie waar werkgeluk hoog in het vaandel staat, die buiten de gebaande paden durft te treden en durft te experimenteren. Een organisatie waar lef en vertrouwen hand in hand gaan. Waar medewerkers fouten durven te maken dankzij een veilige leeromgeving waarin leren en ontwikkelen veel aandacht krijgt. 

Gemeente Hollands Kroon liet de gemeenten Sittard-Geleen en Meijerijstad achter zich en mag zichzelf een jaar lang FUTURPROOF noemen.  

De gemeente Hollands Kroon is trots op het winnen van de FUTURPROOF award. "Het is een blijk van waardering en erkenning dat jarenlang inzetten op talenten van medewerkers en daarbij durven te experimenteren zijn vruchten afwerpt. Hiermee laten we zien dat vertrouwen de basis van alles is en dat het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid van medewerkers leidt tot resultaat", zegt Stasja Olejniczak van de gemeente Hollands Kroon.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.