Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Gouden Kans Project om erachter te komen wat het best bij jou past

Tussen de 16 en 27 jaar oud en een halfjaar de tijd om 20 uur in de week vrij te maken? Ook in de Kop van Noord-Holland gaat het Gouden Kans Project van start. Daarvoor inschrijven is tot een dag voor de aftrap nog mogelijk.

Het project is bedoeld om op een andere manier je talenten te ontdekken en de richting van je toekomst te bepalen. Aan de hand van workshops en trainingen, gegeven door professionals, werk je aan een maatschappelijke opdracht. Op die manier ontwikkel je jezelf en doe je ook wat goeds voor je omgeving.

“Op 20 januari is de eerste groep gestart in Alkmaar”, vertelt Nicole Meskers, die de communicatie voor dit project op zich neemt. “We werken daar met een groep van zestien mensen. Het is nu al heel leuk. De organisaties die erbij betrokken zijn, zijn bedreven in naar wat bij je past. Op die manier gaan we dus voor iedereen op zoek naar het perfecte plaatje.”

Het Gouden Kans Project gaat in de Kop van Noord-Holland van start voor de gemeentes Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Geïnteresseerd om mee te doen, ga dan snel voor meer informatie naar www.goudenkansproject.nl.

Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan