'Omdat we best afgelegen liggen, organiseren we hier geen besloten feesten en partijen. We willen dat de mensen die hierheen komen, niet voor niks komen. Kaap Noord staat voor relaxen. Voor voetjes in het zand. Ik bestier de voorkant van het paviljoen, de bediening, het personeel, de operationele zaken. Mijn man Mike runt de keuken.
We hebben elkaar hier ook ontmoet, alweer bijna tien jaar geleden. Mike werd destijds chef-kok van Kaap en ik was er in de weekenden, omdat ik nog pedagogiek studeerde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik haalde mijn bachelor, maar koos er bewust voor daar te stoppen. Mijn hart ligt hier, op Texel. En in de horeca.
Ik hou écht van de reuring die bij de horeca hoort
Ik was pas twaalf jaar, eigenlijk dus nog te jong om te werken, toen ik in een buurtcafé afwasser werd. Later ging ik in datzelfde café in de bediening werken. Ik hou écht van de reuring, de gezelligheid en de hectiek die bij de horeca horen. Het is geen toeval dat Mike en ik inmiddels de eigenaren van Kaap Noord zijn.'