Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

HorecaTOPPERS gezocht! Kom 2 juli naar de open dag van de Texel Academy.

Tijdens de open dag op 2 juli ontmoet je medestudenten en krijg je een rondleiding over het eiland. We bezoeken verschillende werkgevers en woningen op Texel. Stel al je vragen en kijk of deze opleiding écht iets voor jou is.

De horecaopleiding van de Texel Academy geeft de mogelijkheid om betaald te studeren en zelfstandig wonen op Texel. Je behaalt een erkend mbo diploma niveau 2 en/of 3. De Texel Academy biedt een baangarantie bij één van de horecagelegenheden op het eiland. Leer van de besten uit het vak in een unieke omgeving bij verschillende horecazaken aan het strand en pas geleerde theorie gelijk in de praktijk toe. Maak herinneringen, ontmoet nieuwe mensen en ontwikkel je in het mooiste vak wat er bestaat. Leren, werken en wonen kan bij de Texel Academy.

Wil jij leren, wonen en werken op het culinaire Texel?

Start dan de erkende MBO- opleiding tot gastheer/vrouw of kok. Geef je dan op voor de open dag op 2 juli en maak kennis met de opleidingen van de Texel Academy. Stel al je vragen en proef van de sfeer op het eiland.

Meld je aan voor de open dag Ken je iemand waarmee je deze opleiding samen zou willen doen? Of ken je iemand die zich hier als een vis in het water zou voelen? Leuk, nodig ze uit!
Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.